close
تبلیغات
اعتبار ویزای توریستی کانادا
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت به کانادا

بازدید : 17
سه شنبه 23 مرداد 1397 زمان : 8:56

اعتبار ویزای توریستی کانادا:

اعتبار تمام ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کشور کانادا توسط افسران اداره مهاجرت کانادا و مرزبانی مورد بررسی قرار میگیرد.

به طور معمول افرادی که ویزای توریستی دریافت میکنند می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند.

دارندگان ویزای مولتیپل میتوانند به طور متعدد وارد کانادا شود.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی.
  • ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان.
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید.
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود.
  • ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد.
  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن مالی Bank Statement به زبان انگلیسی که امور بین الملل بانک آن را تایید کرده باشد.
  • دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

اگر به هر دلیلی مایل به اخد ویزای مالتیپل کانادا هستید ،مشاورین مهاجرتی ویستا میتواند به صورت تضمینی در کمترین زمان ممکن ویزای مالتیپل کانادا را برای شما اخذ نماید و شما را از ویژگی های مثبت آن بهره مند سازد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
    آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 19
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 20
  • بازدید ماه : 44
  • بازدید سال : 447
  • بازدید کلی : 447
  • کدهای اختصاصی